Previous
Next

Blog

PRODUKTET TONA

Këndore Kuzhine Seria Art. 838 Compact

Sasi e limituar, nxitoni të porositni dhe bëjeni tuajën Art. 838 Compact  vetëm për 155 €.

• Peshëmbatje 35 kg;
• Me mbyllje Soft-close;
• 4 shporta që montohen brenda në mekanizëm;
• Struktura e Shportave është tel çeliku i galvanizuar;
• Bazamenti në tel çeliku ose dru multistratë;
• Finitura – shkëlqim, ardesia;
• Montohet majtas dhe djathtas;
• Për kapak 45 dhe 60cm;