Ofertë Mekanizëm kollone 860AE

OFERTË – Mekanizëm kollone 860AE #inoxa Vendosja dhe sistemimi i ushqimeve në kuzhinë bëhet i vështirë në qoftë se nuk kemi hapësirën e duhur. Mekanizmat vertikalë janë kthyer në zgjidhje të këtij…

 • Post category:Oferta
 • Post comments:0 Comments
 • Reading time:1 mins read
Continue Reading Ofertë Mekanizëm kollone 860AE

Ofertë Mekanizëm këndor Compact1 838

OFERTË !!!Mekanizëm këndor Compact1 838 #inoxa– Peshëmbatje 35 kg;– Me mbyllje Soft-close;– 4 kosha që montohen brenda në mekanizëm;– Struktura e koshit është tel çeliku i galvanizuar;– Bazamenti në tel…

 • Post category:Oferta
 • Post comments:0 Comments
 • Reading time:1 mins read
Continue Reading Ofertë Mekanizëm këndor Compact1 838

Ndrysho melodinë e të jetuarit

Gjatë dizenjimit të kuzhinës tuaj është e rëndësishme të mos anashkaloni funksionin e brendshëm të kabineteve në favor të pamjes estetike të jashtme. AHF përfaqësues ekskluziv i markës së mirënjohur GRASS, sjell…

 • Post category:Artikull
 • Post comments:0 Comments
 • Reading time:1 mins read
Continue Reading Ndrysho melodinë e të jetuarit

Doreza për dhoma gjumi për femijë

POLIMOR është një kompani italiane udhëheqëse në fushën e projektimit dhe prodhimit të përbërësve plastikë ABS për industrinë e mobiljeve. Ajo ofron doreza në një gamë të gjerë finiturash, formash dhe…

 • Post category:Oferta
 • Post comments:0 Comments
 • Reading time:1 mins read
Continue Reading Doreza për dhoma gjumi për femijë

Interior design me materiale inovative

Krijimtari - Risi - Teknologji CLEAF është një kompani italiane që prodhon panele me finitura të ndryshme dhe sa më reale me natyrën.  Për Cleaf, ndjesia e një sipërfaqeje është po…

 • Post category:Artikull
 • Post comments:0 Comments
 • Reading time:1 mins read
Continue Reading Interior design me materiale inovative

Si ti jepni vlerë dhe jetëgjatësi mobiljes tuaj?

Kur rinovoni mobiljet tuaja, është e rëndësishme të mos anashkaloni funksionin e brendshëm në favor të estetikës vizuale. Aksesori që zgjidhni, përkatësisht menteshat për kapakët dhe shinat për sirtarët, përbëjnë…

 • Post category:Artikull
 • Post comments:0 Comments
 • Reading time:1 mins read
Continue Reading Si ti jepni vlerë dhe jetëgjatësi mobiljes tuaj?

Kinvaro T-Slim nga Grass

Përparimi teknologjik nënkupton të zgjerosh kufijtë e imagjinatës. Deri kohët e fundit, do të kishte qenë e paimagjinueshme të integrohej plotësisht një sistem i palosshëm dhe i qëndrueshëm brenda strukturës…

 • Post category:Artikull
 • Post comments:0 Comments
 • Reading time:1 mins read
Continue Reading Kinvaro T-Slim nga Grass