Ofertë Mekanizëm kollone 860AE

OFERTË – Mekanizëm kollone 860AE #inoxa Vendosja dhe sistemimi i ushqimeve në kuzhinë bëhet i vështirë në qoftë se nuk kemi hapësirën e duhur. Mekanizmat vertikalë janë kthyer në zgjidhje të këtij…

  • Post category:Oferta
  • Post comments:0 Comments
  • Reading time:1 mins read
Continue Reading Ofertë Mekanizëm kollone 860AE

Ofertë Mekanizëm këndor Compact1 838

OFERTË !!!Mekanizëm këndor Compact1 838 #inoxa– Peshëmbatje 35 kg;– Me mbyllje Soft-close;– 4 kosha që montohen brenda në mekanizëm;– Struktura e koshit është tel çeliku i galvanizuar;– Bazamenti në tel…

  • Post category:Oferta
  • Post comments:0 Comments
  • Reading time:1 mins read
Continue Reading Ofertë Mekanizëm këndor Compact1 838

Doreza për dhoma gjumi për femijë

POLIMOR është një kompani italiane udhëheqëse në fushën e projektimit dhe prodhimit të përbërësve plastikë ABS për industrinë e mobiljeve. Ajo ofron doreza në një gamë të gjerë finiturash, formash dhe…

  • Post category:Oferta
  • Post comments:0 Comments
  • Reading time:1 mins read
Continue Reading Doreza për dhoma gjumi për femijë