Doreza për dhoma gjumi për femijë

Doreza për dhoma gjumi për femijë

POLIMOR është një kompani italiane udhëheqëse në fushën e projektimit dhe prodhimit të përbërësve plastikë ABS për industrinë e mobiljeve. Ajo ofron doreza në një gamë të gjerë finiturash, formash dhe ngjyrash, ku plotësojnë më së miri dekorin e dhomës.
Finiturat e ndryshme i bëjnë dorezat Polimor zgjedhjen e duhur për dhomën e fëmijëve tuaj.

Koleksioni i dorezave nga firma italiane POLIMOR tashme ne oferte deri ne mbarim te rezervave.