FAQ

Pyetje / Pergjigjie

Pika kryesore e AHF është në Rrugën Don Bosko, afër shkollës Don Bosko, Tiranë.

Na gjeni shumë lehtë duke përdorur Google Map- AHF Aksesorë mobilerie.

AHF ju mirëpret nga e hëna në të shtunë në orarin 08:00-17:00.

Tek ne do te gjeni të gjitha aksesorët e mobilerisë si:
Mentesha
Mekanizma për kapak
Sisteme Skorevël
Aksesorë Kuzhine
Zgara krevati
Doreza për mobilje
Melamina
Bango
Strukturë për tavolinë buke 

Çmimet e produkteve ndryshojnë në varësi të përmasës, finiturës dhe firmës prodhuese.

AHF tregton cilësi të ndryshme në varësi të kërkesave dhe buxhetit të klienteve. Aksesorët dhe mekanizmat më të mire janë të kompanisë GRASS, Inoxa, Pessoto Reti, Volpato, etj 

Jo, shitet vetëm zgara me ose pa mekanizëm, AHF nuk tregton dyshek.

Jo, mobilja është për ilustrim dhe për të krijuar një ide se si qëndron zgara. Ne shesim vetëm zgarën me ose pa mekanizëm. Mobiljen ju mund ta realizoni në çdo mobileri.

Te gjitha zgarat janë prodhim italian. Zgarat jane të firmës Metal Fly dhe Pessoto Reti.

Patjetër!
Ne disponojmë melamina industriale, me veti anti-gërvishtje, të firmës Italiane CLEAF. Ndërsa bangot janë të firmës FAB, produkt italian, me përbërje brumi jeshil, anti-myk dhe lagështirë.

Patjetër që po! Mund të na kontaktoni për të marrë më tepër informacion.

Produktet tona ju do të mund t’i gjeni në dyqane aksesorësh dhe mobileri të ndryshme në të gjitha rrethet e vendit ku ne kemi bashkëpunime. Por gjithashtu ne ju mundësojmë dhe shërbimin delivery në rastet kur produkti nuk është i disponueshmën në zonën ku ju jetoni.

Të gjithë aksesorët, si për shëmbull aksesorët e lugëve, pjatave ose edhe mekanizmat Inoxa, shiten mbi bazën e përmasave. Për të gjetur aksesorin e duhur për mobiljen tuaj, ju duhet që të masni gjerësinë e  kapakut të mobiljes nga jashtë.