Interior design me materiale inovative

Interior design me materiale inovative

Krijimtari - Risi - Teknologji

CLEAF është një kompani italiane që prodhon panele me finitura të ndryshme dhe sa më reale me natyrën. 

Për Cleaf, ndjesia e një sipërfaqeje është po aq e rëndësishme sa një pamje inovative. Reflektimet e dritës dhe bashkëveprimi i strukturave shprehëse prodhojnë një lojë natyrale të ngjyrave dhe shtojnë një dimension të prekshëm dhe vizual në dekoret moderne. Dizajne të larmishëm duke filluar nga finiturat e drurit deri tek ato të betonit.

Panelet e Cleaf janë përzgjedhur si zgjidhje nga arkitektët dhe kompanitë që ndërtojnë hapësira frymëzuese për të jetuar dhe punuar.