Për një organizim më të mirë të garderobës suaj.

Për një organizim më të mirë të garderobës suaj.

AHF sjell në tregun shqiptar një gamë të gjërë të aksesorëve për ruajtjen dhe sistemimin e veshjeve nga marka e njohur Italiane Servetto. 
 
Kompania Servetto hodhi hapat e saj të parë në 1968 me shpikjen e ashensorit të veshjeve dhe në ditët e sotme ka një prani në të gjithë botën, ku furnizon prodhuesit më të rëndësishëm të mobiljeve dhe tregtarët e industrisë. Koleksionet e shumta të produkteve Servetto ofrojnë plotësimin e mobiljeve, dizenjimin e objekteve me një dizajn inovativ dhe tërheqës. Kombinimi perfekt midis estetikës dhe prakticitetit. 
 
Produktet Servetto përshtaten lehtësisht duke transformuar çdo hapësirë, stil dhe personalitet me një detaj të vetëm.

Ashensor 3000

Dimensioni:  77 – 120;
Finitura:Gri;
Kapaciteti: 10 Kg.

Ashensor 2004

Dimensioni: 60 – 100 / 77 – 120;
Finitura: E bardhë / Nikel / Kafe / Gri / E zezë;
Kapaciteti: 10 Kg.

Ashensor ONLY

Dimensioni: 73-119;
Finitura: E bardhë / Nikel / Gri ;
Kapaciteti: 12 Kg.

Aksesor për pantallona

Finitura: E bardhë / Transparente / Kafe;

Aksesor për kravata

Finitura: E bardhë;

Aksesor për rripa

Finitura: E bardhë / Transparente;

Varëse Dino

Finitura: Portokalli / E verdhë / E kaltër;

aksesor dollapi sirtar

Kontenitor Roomy

Finitura: Transparente / Kafe;

Aksesor çadrash BLITZ

Finitura: E bardhë / Gri;

Varëse rrobash- SCACCO MATTO

Finitura: E bardhë / E zezë / Kafe / E kuqe  / Rose Gold;

garderobe

Varëse rrobash - BOBO

Finitura: E bardhë / Rosë;

dhome gjumi

Varëse rrobash - ECCOPANTA

Finitura: E bardhë / E zezë / Kafe;