Përse mobileritë më të mira zgjedhin AHF?

Përse mobileritë më të mira zgjedhin AHF?

AHF është një prej kompanive më të mëdha dhe serioze në tregun shqiptar në fushën e aksesorëve të mobilerisë dhe mobilimit që prej vitit 1997.

AHF me seli ne Tirane operon në treg me brandet më të mira italiane si përfaqësuesja zyrtare e Inoxa, Grass, Servetto, Cleaf, Pessoto Reti dhe jo vetëm duke u shtrirë deri ne Azi dhe më gjerë.

Ndër arsyet kryesore pse mobileritë më të mira në vend duhet të zgjedhin AHF janë :

-Në një vend të vetëm ju gjeni gjithcka duke filluar nga mentesha, shina, aksesorë për kuzhina dhe dhomat e gjumit, aksesore organizues, mekanizma kapakesh, sisteme skorevol, sisteme asamblimi, këmbë dhe rrota, ndricues, doreza mobiljesh, gjithashtu profile alumini, tenie dhe pvc, ngjitës dhe vegla pune;

-Shumëllojshmëri artikujsh dhe sherbimesh për të përmbushur preferencat, nevojat dhe kërkesat e klientit;

-Qasje cdo ditë me synim të qartë, kujdesin ndaj klientit;

-Cilësia, korrektesa dhe shërbimi janë parimet të cilat na dallojnë në tregun e gjerë;

-Produktet inovative dhe garanci e panegociueshme për cdo aksesorë që ne disponojmë;

-Besueshmëri dhe plotësim i kërkesave të klientëve në kohë rekord për marrjen e shërbimit;

-Sygjerimet e klienteve dhe feedbeck i vazhdueshëm për përmirsim të shërbimit;

-Staf i kualifikuar për t’ju ndihmuar dhe sygjeruar në cdo kohë;

logo ahf