Ofertë Ashensor Servetto ONLY

Ofertë Ashensor Servetto ONLY

OFERTË – Ashensor ONLY #servetto

Only është ashensori i duhur për një gardërobë inovative. Only vjen i realizuar në strukturë tërësisht në fibra xhami dhe një dizajn të veçantë i cili mbyll hermetikisht mekanizmin brenda trupit të ashensorit.

• Zgjatimi 77-120 cm;
• Peshëmbatje 10 Kg;
• E disponueshme në finitura te ndryshme si:
– e bardhe/ nikel;
– e zeze / nikel;
– e bardhe /mat;
– kafe.

logo ahf